Logotype

Bokslutskommuniké 2020

2021-02-25
Storskogens EBITA ökade med 51% under det fjärde kvartalet jämfört med samma kvartal 2019 och uppgick till 263 MSEK, motsvarande en EBITA-marginal på 10,2%. Trots utmaningarna som covid-19 förde med sig under året levererade Storskogen sammantaget en vinsttillväxt på 78% för helåret. Nio förvärv gjordes under kvartalet med en sammanlagd årsomsättning på cirka 400 MSEK.
Delårsrapporten för januari - december 2020 med fokus på fjärde kvartalet oktober - december finns tillgänglig nedan i pdf-format och video.

Daniel Kaplan, vd, och Lena Glader, CFO, redogör för Storskogens fjärde kvartal och summerar år 2020 – ett år som trots utmaningar blev ett resultatmässigt bra år för Storskogen.

I del två samtalar Daniel Kaplan, vd för Storskogen Group, med Peter Ahlgren, affärsområdeschef för Tjänster, och med Thomas Larsson, segmentansvarig för Installation och måleri.

I del tre samtalar Daniel Kaplan, vd för Storskogen Group, med Conny Endrell, koncernchef för affärsenheten Måla i Sverige och med Alexander Feldhof, vd för Delér Måleri, ett nyförvärvat bolag inom Måla i Sverige.

Den här hemsidan använder kakor för att erbjuda bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda hemsidan utan att göra några ändringar godkänner du användningen av kakor. Läs mer om kakor här