Logotype

Storskogen förvärvar Båstad-Gruppen AB

2019-03-05
Storskogen förvärvar Båstad-Gruppen AB. Förvärvet är Storskogens sjätte förvärv under 2019 och blir därmed det sjuttonde innehavet i Storskogen 3 Invest AB.

Storskogen har under februari förvärvat 100% av aktierna i Båstad-Gruppen AB. Idag är Båstad-Gruppen en av Nordens ledande leverantörer av skydds- och yrkesskor. Bolaget har sitt huvudkontor och centrallager i Ängelholm och har idag ca 50 anställda. Under det senaste räkenskapsåret redovisade bolaget en omsättning om ca 230 Mkr och ett EBITDA-resultat om ca 27 Mkr.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat Båstad-Gruppen AB. Det är ett välskött bolag med stor kompetens som är starka i sin nisch. Vi ser fram emot att utveckla detta välskötta och lönsamma bolag tillsammans med ledningen.”, säger Christer Hansson.

”Jag är mycket glad att kunna lämna Båstad-Gruppen vidare till Storskogen. Storskogen är en långsiktig ägare som kommer att utveckla bolaget vidare under många år framöver. ”, säger Thomas Svensk, Säljare av Båstad-Gruppen AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christer Hansson, + 46 (0) 70-598 06 19, Christer@storskogen.com

Om Storskogen

Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 32 fristående företag med en samlad omsättning på drygt 5 miljarder kronor.

Den här hemsidan använder kakor för att erbjuda bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda hemsidan utan att göra några ändringar godkänner du användningen av kakor. Läs mer om kakor här