Logotype

Delårs­rapport Q1 2021

2021-05-20

Årets första kvartal har startat väl för Storskogen med en organisk EBITA-tillväxt på 41 procent jämfört med föregående år. Utvecklingen har varit god inom alla affärsområden, med kraftigast förbättring inom Tjänster och Handel. Den totala EBITA-tillväxten var 68 procent, vilket i kombination med 18 förvärv gör att vi kan summera det starkaste kvartalet sedan Storskogen startade för snart 10 år sedan.

Video

Delårs­rapport Q1, 2021. Storskogens vd Daniel Kaplan och CFO Lena Glader presenterar delårs­rapporten för första kvartalet 2021.

Tema affärsområde Industri. Daniel Kaplan, vd för Storskogen, samtalar med Fredrik Bergegård, affärsområdeschef för Industri. Truls Browall från förvärvsavdelningen ansluter till samtalet och berättar om samspelet mellan Storskogens M&A och affärsområden.

Affärsområde Industri och samarbetet med Storskogens dotterbolag. Daniel Kaplan, vd på Storskogen, samtalar med Fredrik Bergegård, affärsområdeschef för Industri, och Niklas Näslund, vd på dotterbolaget Alfta Kvalitetslego.