Logotype

Storskogen förvärvar Noa:s Snickeri i Tibro AB

2019-03-05
Transactions, Industry

Storskogen förvärvar NOAS Snickeri AB. Förvärvet är Storskogens sjunde förvärv under 2019 och blir därmed det artonde innehavet i Storskogen 3 Invest AB.

Storskogen har under mars förvärvat 100% av aktierna i NOAS Snickeri AB. Företaget grundades 1996 och är idag Nordisk ledare inom solid surface och specialbyggd inredning. Noas Sweden producerar inredning till hotell, butik, restaurang och andra offentliga miljöer, där vår styrka ofta är vara problemlösaren som får sakerna att falla på plats. Inom området solid surface tillverkar vi förutom inredning också komponenter och produkter i större volymer till partners. Verksamheten finns i Tibro och har idag ca 40 anställda. Under det senaste räkenskapsåret redovisade bolaget en omsättning om ca 84 Mkr.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat NOAS Snickeri AB. Det är ett välskött bolag med en fin historik och är starka i sin nisch. NOAS tillför en ny dimension inom vårt Industrisegment. Vi ser fram emot att utveckla detta välskötta och lönsamma bolag tillsammans med management.”, säger Ronnie Bergström.

”Företagets möjligheter att fortsätta växa och utvecklas i positiv anda har på alla sätt infriats med Storskogen som ägare. En långsiktig och driven ägare ser vi som mycket positivt”, säger VD Joakim Zabel. ”Det känns personligen väldigt skönt att som grundare av bolaget lämna över till en så stabil och trygg ägare” säger Johan Dahlberg tidigare VD och delägare.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Ronnie Bergström, + 46 (0) 70-259 38 00, Ronnie@storskogen.com

Om Storskogen

Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 31 fristående företag med en samlad omsättning på om drygt 5 miljarder kronor.