Logotype

Storskogen förvärvar L'anza EP Sweden AB

2020-06-05
Transactions, Trade

Storskogen har den 1 juni gått in som majoritetsägare i L’anza EP Sweden AB. L’anza EP Sweden är en grossist av hårvårdsprodukter och en exklusiv svensk distributör av varumärkena L’anza, Moroccanoil, Pur Hair, Eugene Perma och Dowa. Bolaget har sitt säte i Malmö och deras kunder utgörs av frisörer och hårvårdsbutiker i hela Sverige och delar av Norge, Finland och Island. Bolaget har idag ca 40 anställda och omsätter ca 110 Mkr.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat L’anza EP Sweden AB. Det är ett välskött bolag med stor kompetens som är starka i sin nisch. Vi ser fram emot att utveckla detta välskötta och lönsamma bolag tillsammans med ledningen.”, säger Christer Hansson.

”Vi är glada att få Storskogen som långsiktig och finansiellt stark huvudägare. Vi ser fram emot att fortsätta att driva och bygga bolaget med Storskogen under många år framöver.” Säger Andreas Nilsson, VD L’anza EP Sweden AB.

 L’anza EP Sweden AB blir en del av Storskogens affärsområde Handel.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Christer Hansson, + 46 (0) 705 98 06 19, christer@storskogen.com

Om Storskogen
Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 51 affärsenheter med en samlad omsättning på ca 9 miljarder kronor.