Logotype

Storskogen förvärvar NetRed AB

2019-04-10
Transactions, Services

Storskogen har under mars förvärvat 95% av aktierna i NetRed AB. NetRed är ett IT-bolag med fokus på Hosting/IT drift samt anpassningar. Hostingen sker till små och medelstora företag inom olika segment. Anpassningsavdelningar arbetar företrädesvis med anpassningar till företag som använder affärssystemet Monitor. Bolaget har sitt huvudkontor i Tidaholm och har idag ca 15 anställda. Under det senaste räkenskapsåret redovisade bolaget en omsättning om ca 32 Mkr och ett EBITDA-resultat om ca 13,5 Mkr.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat NetRed AB. Det är ett välskött bolag med stor kompetens som är starka i sin nisch. Vi ser fram emot att utveckla detta välskötta och lönsamma bolag tillsammans med ledningen.”, säger Peter Ahlgren.

”Genom att ta in Storskogen som ägare kommer vi att kunna växa ytterligare och fullfölja företagets satsningar och visioner. Att Storskogen är en långsiktig ägare ser vi även som väldigt positivt”, säger Claes Larsson, VD NetRed AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Ahlgren, + 46 (0) 70 640 25 68, Peter@storskogen.com

Om Storskogen
Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 34 fristående företag med en samlad omsättning på ca 5,5 miljarder kronor.