Logotype

Storskogen förvärvar Stockholms Rörexpress AB

2018-02-08
Transactions, Services

Storskogen förvärvar Stockholms Rörexpress AB (”Rörexpressen”). Förvärvet är Storskogens första förvärv under 2018 och blir det sjätte innehavet i Storskogen 3 Invest AB.

Storskogen har under februari förvärvat Rörexpressen. Företaget har en stark position inom VVS arbeten mot offentlig sektor. Förutom VVS arbeten utför bolaget även, till viss del, mark- och byggentreprenader. R��rexpressen har ca 45 anställda och redovisade för 2017 en omsättning om 108 Mkr och ett EBITDA-resultat om ca 15 Mkr.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat Rörexpressen. Det är ett välskött och lönsamt bolag med en fin historik och spännande marknadsnisch.”, säger Peter Ahlgren.

”Vi har utvecklats starkt de senaste åren och är mycket nöjda med att ha funnit en ny och långsiktig ägare i Storskogen”, säger Kristoffer Öster, VD för Stockholms Rörexpress AB.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Ahlgren, + 46 (0) 70-640 25 68, Peter@storskogen.biz

Om Storskogen

Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 20 fristående företag med en samlad omsättning på ca 2,2 miljarder kronor och totalt ca 800 anställda.