Logotype

Storskogen förvärvar Digitalbyrån IVEO

2021-01-19
Transactions, Services

Storskogen har den 16 december 2020 förvärvat en majoritetsandel av aktierna i IVEO AB. IVEO är en Stockholmsbaserad digitalbyrå som erbjuder tjänster inom e-handel, webbsidor, appar och digital strategi. IVEO har en omsättning på cirka 30 miljoner kronor.

IVEO grundades 2009 av Per Almhorn och Markus Sackemark som idag leder företaget tillsammans med sina två partners Vilhelm Josander och Johan Wallberg.

”Vi är glada att få in Storskogen som långsiktig och finansiellt stark ägare. Vi ser fram emot att fortsätta att driva och bygga bolaget med Storskogen.” säger Markus Sackemark, vd och partner på IVEO och får medhåll av Per Almhorn.

IVEO kommer att ingå i Storskogens affärsområde Tjänster inom segmentet digitala tjänster.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat IVEO. Det är ett välskött och lönsamt bolag med en kompetent och fokuserad ledningsgrupp. Bolaget är dessutom strategiskt rätt positionerat i sitt marknadserbjudande, premiumalternativ inom e-handel”, säger Thomas Larsson, Segmentschef på Storskogen.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thomas Larsson, +46 (0) 70 425 85 55, Thomas.Larsson@storskogen.com

Om Storskogen

Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och medelstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj bestående av ett 60-tal affärsenheter med en samlad omsättning på över 10 miljarder kronor.