Logotype

Storskogen förvärvar lönsam svetsaktör i Göteborg

2020-11-06
Transactions, Services

Storskogen har den 3 november, genom dotterbolaget JJH i Sverige AB, förvärvat aktierna i Kungälvs Plastteknik (”KPT”), Petulo Pipe och Rollsbo Modulsvets (”RMS”). RMS och Petulo är specialiserade på svetsning och förädling av plaströr. Kundera består av markentreprenadbolag som utför entreprenader inom VA och Fjärrvärme/Fjärrkyla. RMS producerar takavvattningsbrunnar, sk UV brunnar.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat KPT, Petulo och RMS. Det är välskötta och lönsamma bolag med en fin historik, lönsam affärsmodell och hög kompetens. Vår bedömning är också att Bolagen kan bidra med värdefulla erfarenheter, kompetenser och kontakter för våra befintliga bolag inom Segmentet Entreprenad & Infrastruktur.”, säger Niclas Rundlöf Bolin segmentsansvarig inom affärsområdet Tjänster.

 
”Vi har haft en positiv utveckling de senaste åren och är mycket nöjda med att få in en långsiktig och stark finansiell ägare. Tillsammans med Storskogen och JJH ser vi fram emot fortsatt tillväxt för bolagen.”, säger Ulf Johansson, vd på KPT.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Joakim Johansson, vd, Agnesbergs Grävtjänst, +46 (0) 70 33 44 003, Joakim@agkungalv.se

Niclas Rundlöf Bolin, segmentschef, Storskogen, + 46 (0) 73 047 38 26, Niclas@storskogen.com

Om Storskogen

Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 55 affärsenheter med en samlad omsättning på ca 10 miljarder kronor.