Affärsområde Handel

[  ]

Huvudkontor: Falköping

A LOT DECORATION importerar och designar tillbehör och inredningsprodukter till blomster- och inredningsbutiker. Bolaget har sitt säte i Falköping och deras kunder utgörs av över 3 000 återförsäljare i hela landet.

Huvudkontor: Partille

RIVIERA MARKISER & PERSIENNER utvecklar och producerar måttanpassade invändiga och utvändiga solskydd helt efter kundens önskemål. Bolaget har sitt säte i Partille i Göteborg och deras kunder utgörs av återförsäljare av solskydd i hela Sverige.

Huvudkontor: Västra Frölunda

BALDACCI HAIR CARE är en frisörgrossist med fokus på exklusiva hårvårdsprodukter som säljer både behandlings- och konsumentprodukter. Bolaget har sitt säte i Västra Frölunda i Göteborg och deras kunder utgörs av frisörer och hårvårdsbutiker i hela Sverige och delar av Danmark.

Huvudkontor: Ängelholm

BÅSTAD-GRUPPEN en av Nordens ledande leverantörer av skydds- och yrkesskor. Bolaget har sitt huvudkontor och centrallager i Ängelholm.

Huvudkontor: Herrljunga

SVENSKA KLÄCKERIER producerar daggamla kycklingar till hönseriindustrin.

Huvudkontor: Växjö

SVEGAB, Fredbergs, Golv & Bygg, Norrköpings Plattsättning, GPB, Golvgrossisten i Dalarna, Golvgrossiten Törnqvist och Berg samt Umeå Golvcenter är grossister inom golv och kakel. Bolagen arbetar med kunder från Mälardalen ner till Skåne och finns representerade i Malmö, Växjö, Skövde, Norrköping, Falun, Umeå och Stockholm.

Huvudkontor: Ullånger

SKIDSTAHUS är en av de ledande hustillverkarna som producerar skräddarsydda villor, fritidshus och mindre flerbostadshus

Huvudkontor: Vara

IMAZO är en marknadsledande grossist med fokus på zoofackhandeln.

Huvudkontor: Stockholm

DELIKATESSKUNGEN ger föreningar och skolklasser möjlighet att tjäna pengar till sina äventyr genom försäljning av delikatesser.

Huvudkontor: Göteborg

KRANLYFT är exklusiv distributör av de världsledande minikranarna från Japanska Maeda. Distribution sker i Afrika, Europa, Mellanöstern samt Ryssland. Bolaget är även exklusiv distributör av kranar från Tyska Böcker i UK, Sverige och Norge.

Huvudkontor: Linköping

SWEDFARM är en modern aktör in äggkläckeriproduktion. Utöver kläckeriverksamhet erbjuder de även kompletta hönsanläggningar från ritning till första ägg, utrustade med det bästa marknaden har att erbjuda.

Huvudkontor: Östersund

SCHALINS RINGAR tillverkar sktillverkade ringar för förlovning, vigsel, fest och vardag. Bolaget grundades 1944.