Logotype

Storskogen förvärvar Växjö Elmontage AB

2020-06-08
Transactions, Services

Storskogen har den 1 juni, förvärvat majoriteten av aktierna i Växjö Elmontage AB. Bolaget utför elinstallationer och service i Växjö med omnejd. Varumärket och bolaget är välförankrat och mycket framgångsrikt på den lokala marknaden. Bolaget har idag ca 47 anställda. Under senaste räkenskapsåret redovisade bolaget en omsättning om ca 100 Mkr med god lönsamhet.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat Växjö Elmontage. Det är ett anrikt bolag med en stark marknadsposition. Det ska bli kul att utveckla bolaget vidare tillsammans med ledningen.”, säger Peter Ahlgren ansvarig för affärsområdet Tjänster.

”Detta markerar ett nytt kapitel för bolaget, och vi är mycket nöjda med att fortsätta framgångsresan tillsammans med Storskogen”, säger Växjö Elmontage vd Henrik Hammarström och får samtidigt medhåll av grundaren Håkan Stödberg.

Växjö Elmontage AB tillhör affärsområdet Tjänster.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Ahlgren, +46 (0) 70 640 25 68, peter@storskogen.com

Om Storskogen
Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 51 affärsenheter med en samlad omsättning på ca 9 miljarder kronor.