Logotype

Storskogen förvärvar Ullmax AB

2020-07-06
Transactions, Trade

Storskogen har den 3 juli förvärvat 100% av aktierna i Ullmax AB från Röhnisch Sportswear AB. Ullmax utvecklar hållbara och praktiska funktionskläder som säljs via lag, föreningar och skolklasser som därigenom tjänar pengar till sina verksamheter. Bolaget har etablerat sig till att bli en naturlig del av det nordiska föreningslivet och är idag samarbetspartner till tusentals svenska, finska och norska föreningar, lag och skolklasser. Ullmax drivs idag från Örebro och omsätter ca 37 mkr.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat Ullmax AB. Det är ett välskött bolag som har etablerat en stark position inom sin nisch. Vi ser fram emot att tillsammans med ledningen fortsätta utveckla bolaget och möjliggöra att allt fler föreningar, lag och skolklasser får möjlighet att tillsammans att spara ihop pengar till resor, cuper eller andra mål”, säger Christer Hansson på Storskogen.

”Det känns väldigt inspirerande och få en sådan branschkunnig och finansiellt stark ägare. Vi ser fram emot att tillsammans med Storskogen fortsätta utveckla bolaget och fortsatt vara den bästa partnern för föreningar, skolklasser och lag att tjäna pengar till sina verksamheter”, säger Fredrik Johnson, VD Ullmax AB.

Ullmax AB blir en del av Storskogens affärsområde Handel.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Christer Hansson, + 46 (0) 705 98 06 19, christer@storskogen.com

Om Storskogen

Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 53 affärsenheter med en samlad omsättning på ca 9 miljarder kronor.