Logotype

Storskogen förvärvar Tepac Entreprenad AB

2020-05-15
Transactions, Services

Storskogen har den 4 maj, förvärvat majoriteten av aktierna i Tepac Entreprenad AB. Tepac är idag marknadsledande på stambyten i primärt bostadsrättsföreningar i Storstockholm, och flerfaldigt belönat Gasell-företag. Bolaget har sitt huvudkontor i Nacka och har idag ca 35 anställda. Under senaste räkenskapsåret redovisade bolaget en omsättning om ca 134 Mkr och EBITA-resultat om ca 29 Mkr.

”Vi är mycket glada över att ha förvärvat Tepac. Det är ett mycket välskött bolag med en framgångsrik affär. Vi ser fram emot att utveckla bolaget tillsammans med ledningen”, säger Peter Ahlgren ansvarig för affärsområdet Tjänster.

”Vi är glada att få Storskogen som långsiktig och finansiellt stark huvudägare. Vi ser fram emot att fortsätta att driva och bygga bolaget vidare tillsammans med Storskogen”, säger Tepac Entreprenads vd Richard Englund, och får samtidigt medhåll av grundarna Patrik Antonsson och Fredrik Englund.

Tepac Entreprenad AB tillhör affärsområdet Tjänster.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Peter Ahlgren, +46 (0) 70 640 25 68, peter@storskogen.com

Om Storskogen
Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 50 affärsenheter med en samlad omsättning på ca 9 miljarder kronor.