Logotype

Storskogen förvärvar A Lot Decoration Sweden AB

2019-10-07
Transactions, Trade

Storskogen har under september gått in som majoritetsägare i A Lot Decoration Sweden AB (”A Lot”). A Lot importerar och designar tillbehör och inredningsprodukter till blomster- och inredningsbutiker. Bolaget har sitt säte i Falköping och deras kunder utgörs av över 3 000 återförsäljare i hela landet. Bolaget har idag 15 anställda och omsätter ca 80 Mkr.

”A Lot Decoration  AB är ett familjeföretag som har haft en mycket positiv utveckling sedan starten för 15 år sedan. Vi är väldigt glada att få Storskogen som ny långsiktig och finansiellt stark huvudägare, vid fortsatt expansion av vårt breda sortiment hos befintliga och nya kunder” säger Anders Engdahl, VD A Lot.

”A Lot har visat på stark tillväxt och lönsamhet de senaste åren och är ledande inom sin nisch. Vi ser fram emot att tillsammans med nuvarande ledning att fortsätta utveckla bolaget och befästa deras position på den svenska och nordiska marknaden.” säger Christer Hansson, affärsområdeschef inom Handel på Storskogen.

A Lot kommer ingå i affärsområdet Handel där de förväntas bidra med sin kunskap kring tillverkning i Asien samt effektiv logistik och lagerhållning.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Christer Hansson, + 46 (0) 705 98 06 19, christer@storskogen.com

Om Storskogen
Storskogen är en svensk privatägd företagsgrupp som förvärvar och utvecklar små och mellanstora bolag, primärt i Sverige. Storskogen startades 2012 och har en diversifierad bolagsportfölj innehållandes 45 fristående företag med en samlad omsättning på ca 6,8 miljarder kronor.